Sales Factory bestaat uit een jong en enthousiast team van spontane jongens en meiden vanaf ongeveer 17 jaar. De promotors zijn de schakel tussen de opdrachtgever en de consument. Doordat wij eerlijk en gemotiveerd te werk gaan, zorgen wij voor een goede langdurige afname van de consument bij onze klant.


Doordat wij van Sales Factory b.v. de straat op gaan om abonnementen te werven komt er niet alleen direct zichtbaar resultaat uit. We maken ook nog een naamsbekendheid. Onze medewerkers die het product vertegenwoordigen, doen dat in de bedrijfskleding van onze opdrachtgever zodat er op deze manier naast het direct zichtbare resultaat ook nog nog een naamsbekendheid wordt meegenomen. Iedere opdrachtgever die wij vertegenwoordigen, heeft uiteraard al een flink klantenbestand. Door direct sales teams op straat te zetten die op een persoonlijke manier uw product vertegenwoordigen, zullen potentiële klanten persoonlijk benaderd worden. Vaak hebben deze potentiële klanten net dat duwtje in de rug nodig om toch mee te doen en lid te worden. Door de uitgebreide Salestraining en de artikelkennis die onze verkopers meekrijgen, zullen ze op een positieve manier het product vertegenwoordigen wat tot zichtbare resultaten leidt.

Sales Factory heeft jou de leukste en gaafste bijbaan te bieden die er maar is. Je gaat de straat op met een gezellig team en vertegenwoordigt de klant. Je staat met producten en brengt deze aan de man. Dit doe je door op een zeer enthousiaste en eerlijke manier je artikelkennis op de juiste manier aan de consument over te dragen. Wil je na zo'n dag gezellig werken ook nog een biertje met je collega's drinken? Dan zit je hier goed!
Je werkt in een team met flexibele werktijden. Dat wil zeggen dat je maar 1 à 2 weken van tevoren je werkdagen hoeft door te geven. Dit gaat in overleg met je werkgever.

ERR 404:IMG NOT FOUND

Vestigingen

Leiden

Rotterdam

Apeldoorn

Enschede

Email adressen

mark.ras@sfactory.nl

walenkamp@sfactory.nl

d.schoolderman@sfactory.nl

dyondassen@sfactory.nl

Telefoonnummers

06-39840220

06-57576855

06-83538931

06-41143304

Over deze Site


Deze site maakt geen gebruik van cookies. Uw persoonlijke data wordt niet gebruikt.

By: Jelle Sinnige

Copyright Sales Factory 2019